Faturat e Tarifave të Shkollimit


Të gjithë studentët që nuk kane kryer pagesën e tarifës së shkollimit për vitin akademik 2011-2012, duhet të pajisen me faturën përkatëse.

Për të parë, printuar ose shkarkuar faturën tuaj, ju duhet të logoheni paraprakisht nëpërmjet adresës së postës suaj elektronike: emër.mbiemër@fshnstudent.info


 Shënim 
 Nëse nuk e keni hapur kurrë llogarinë dhe keni probleme, lexoni më parë udhëzuesin për të hyrë në adresën e postës elektronike.
 Për çdo problem tjetër na kontaktoni në support@fshn.edu.al.
Email - Studentët

Klikoni për të hyrë në postën tuaj elektronike
@fshnstudent.info